Snijtechniek

Naast een omvangrijk programma aan werktuigbouwkundige constructies levert Lurvink ook halffabrikaten aan de industrie zoals snijdelen uit plaat.

Gebruikelijke methoden om plaat te snijden zijn het plasmasnijden en het lasersnijden. In beide gevallen wordt het materiaal in feite gesmolten waardoor er structuurveranderingen kunnen optreden. Een totaal andere en nog vrij nieuwe methode om plaat te snijden is het waterstraalsnijden. Sinds maart 2005 is er een nieuwe lasersnijmachine operationeel. Hiermee kan zowel plaat als ook sparingen in kokerprofielen of buis worden gesneden. Verder beschikt Lurvink over een 4-kops brandsnijmachine. Hiermee kunnen ook grote aantallen zeer concurrerend worden gesneden. Deze machine is verder voorzien van een plasmakop.

U kunt de gewenste onderdelen opgeven per tekening of digitaal en Lurvink zorgt voor een snelle aflevering en een perfecte kwaliteit.
Door een compleet scala aan snijprocessen heeft Lurvink de mogelijkheid om het product op de manier te snijden zoals de klant dat wenst.

Lurvink heeft een zeer uitgebreide magazijnvoorraad plaatmateriaal in diverse staalsoorten (S235, S355, Qst420, mangaanstaal, sendzimir verzinkt, Corten), RVS (304,316, geslepen, duplex, tranenplaat), diverse soorten aluminium. Speciale soorten kunnen natuurlijk op verzoek besteld worden.

Zoekt u een veelzijdige partner voor metaal oplossingen?

Stuur een e-mail

of bel 0544 373343